Intra in echipa ANTECA!
Daca sunteti membru ANEVAR si/sau Expert Evaluator, daca sunteti din Bucuresti sau din alt oras al tarii, dar mai ales daca sunteti interesat de o posibila colaborare cu societatea noastra, sunteti rugat sa ne contactati la: office(at)anteca-evaluari.ro

 

Curs Valutar BNR

Definitii

Evaluarea bunurilor mobilereprezinta un serviciu profesional, o activitate realizata de o echipa de specialisti cu pregatire in domeniul evaluarii bunurilor mobile. Activitatea de evaluare este condusa de un expert evaluator, membru ANEVAR, evaluator de bunuri mobile.

 

Detalii

-Din categoria bunurilor mobile ce fac obiectul evaluarii amintim: autoturisme, autovehicule utilitare, masini, utilaje, echipamente, stocuri, obiecte de inventar, mobilier, mijloace de transport, licente, active necorporale distincte si tranzactionabile in mod individual.

-Rapoartele de evaluare de bunuri mobile sunt adresate actionarilor, investitorilor, personalului angajat al intreprinderii, creditorilor, institutiilor statului.

Etape

Procesul de evaluare a bunurilor mobile presupune parcurgerea urmatoarelor etape:

-Inspectia bunurilor, identificarea lor,culegerea informatiilor necesare evaluarii;

-aprecierea fezabilitatii transferului de proprietate, respectiv dreptul de proprietate;

-aplicarea metodologiei de evaluare.

Acte necesare

In vederea evaluarii unui autoturism, trebuie sa puneti la dispozitia noastra CIV-ul acestuia sau o copie a lui (carta de identificare a vehiculului), documentele de provenienta (factura, contract de leasing) si eventual fisa tehnica a acestuia.